Digitale foto's bewerken

Foto bewerken
Organiseren
Bewerken
Delen
Afdrukken
Back-up
Maken
Google Pack
HomeMaken.

 

Geniet op creatieve wijze van uw foto's – want daar gaat het om bij fotografie!


PICASA Download is GRATIS en komt rechtstreeks van Google ® (snel en veilig downloaden!)

Maak een film van uw foto's.

Filmregisseur spelen met uw afbeeldingen is kinderspel. Selecteer uw beste opnamen en pas vervolgens de vertragingstijd, de verhoudingen en de videocompressie-instellingen aan. Dat is alles – Picasa maakt er, compleet met titelafbeeldingen, een film van, die u kunt afspelen en delen.

Maak een persoonlijke bureaublad-afbeelding of screensaver.

Uw beste afbeeldingen worden nu weergegeven. Kies een favoriete foto als uw bureaubladafbeelding of voeg meerdere afbeeldingen toe aan uw screensaver-wisselaar. Een unieke manier om aan uw bureau van uw fotografische talenten te genieten.

Maak een poster.

Picasa kan elke afbeelding die u selecteert opdelen; vervolgens kunt u de delen afdrukken en samenvoegen tot posterformaat – maximaal 1000% groter dan het origineel.

Maak fotocollages.

Selecteer een aantal afbeeldingen, kies een van de prachtige sjablonen en Picasa maakt een collage die uw creatieve horizon zal verbreden. Stapel afbeeldingen. Maak een multi weergave-afbeelding. Maak een contactformulier. Klaar? Sla de collage op in een map, als een nieuwe achtergrond van uw bureaublad of als een screensaver.

Download nu Picasa van Googledigitale foto maken


email : info @ info4you . nl
Gratis foto software is een uitgave van Info4You


Disclaimer  Privacy

 

Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van Gratis foto software.nl worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier. koppelingen
 

 
zaterdag 8 augustus 2020