Digitale foto's bewerken

Foto bewerken
Organiseren
Bewerken
Delen
Afdrukken
Back-up
Maken
Google Pack
HomeBewerken.

 

Tover een grijze lucht om in een stralende hemel.


PICASA Download is GRATIS en komt rechtstreeks van Google ® (snel en veilig downloaden!)

Picasa bewerkt uw foto's

Basisbewerkingen zijn terug – en beter.

Picasa's Basisbewerkingen zijn knoppen waarmee u snel en gemakkelijk foto's bijsnijdt, rode ogen verwijdert, het contrast en de kleuren bewerkt en u digitale afbeeldingen optimaliseert.

Met verbazingwekkende effecten tovert u middelmatige foto's om in kunstwerken.

Niet na uren, maar binnen enkele seconden ziet u hoe de 12 nieuwe visuele effecten uw foto's kunnen verbeteren. Kies sepia. Maak uw afbeeldingen warmer. Laat de kleuren van uw foto's afspatten of kies voor sober zwart-wit. Werk met simpele muisklikken of gebruik de schuifbalken voor een nog fijnere afstelling. Uiteraard kunt u op elk moment uw wijzigingen ongedaan maken.

Maak titels die aan de afbeeldingen worden gekoppeld.

Picasa maakt titels zoals journalisten dat doen – met behulp van de IPTC-standaard. Dit houdt in dat uw titels binnen de afbeeldingen worden opgeslagen en daar ook blijven, of u ze nu exporteert als een webpagina of er een cd-presentatie van maakt. Picasa-titels kunnen volledig worden bewerkt en doorzocht en u hebt de keuze om de titels wel of niet weer te geven.

Zoom. Pannen. Verkeerde hoek. Krijg toch de gewenste afbeelding.

De opname is niet helemaal gelukt? Met Picasa is dat niet einde verhaal. Zoom in en focus wat meer naar links. Een scheve camerastand? Nou en? Uw foto is toch perfect.

Weet u hoe u de camera met de hand bedient?

Fotografiefanaten kunnen nu hun foto's mooi afwerken met Picasa's EXIF-weergave. Dit venster toont u alle cameragegevens die zijn opgeslagen in het oorspronkelijke bestand van de afbeelding - zoals het type camera, de datum waarop de foto is gemaakt en zelfs of er flitslicht is gebruikt. De EXIF-weergave bevat ook een RGB-histogram, een realtime grafiek die de kleurintensiteit in uw afbeelding weergeeft en de veranderingen daarin wanneer u bewerkingen in Picasa uitvoert.

Ga verder met de rondleiding

email : info @ info4you . nl
Gratis foto software is een uitgave van Info4You


Disclaimer  Privacy

 

Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van Gratis foto software.nl worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier. koppelingen
 

 
zaterdag 8 augustus 2020